cropped-laatste.png

Natuurlijk groen

Natuurijk groen

Inhoud

Groene kamerplanten

Bloeiende kamerplanten

Plant in elke ruimte

Luchtzuiverende kamerplanten

Kamerplanten

GroenRijk is de specialist op het gebied van bloemen en planten. Voor de beste kwaliteit kamerplanten ben je bij ons aan het juiste adres. Van groene kamerplanten, bloeiende kamerplanten en orchideeën tot cactussen en vetplanten. Kom naar een tuincentrum bij jou in de buurt en bekijk een uitgebreid aanbod tuinartikelen en krijg deskundig advies van onze medewerkers.

Een kamerplant voor iedereen

Elke kamer heeft een beetje groen nodig. Dat maakt een huis gezellig, gezond en sfeervol. Iedereen heeft een andere woning, andere smaak of een andere leefwijze. Daarbij, ook planten hebben andere behoeftes: de ene plant heeft vaak water nodig, de andere leeft het liefst in de schaduw. Maar welke kamerplanten passen het beste bij jou? Ben je op zoek naar een grote kamerplant, een kamerplant met bloemen of juist een groene kamerplant? Wij zijn de specialist op het gebied van bloemen en planten, dus je bent bij ons altijd aan het juiste adres! 

 

Soorten kamerplanten

In ons assortiment vind je verschillende planten.

Zo kan je bij een van de GroenRijk vestigingen terecht als je o.a. op zoek bent naar:

  • Groene kamerplanten
  • Bloeiende kamerplanten
  • Plant in elke ruimte
  • Luchtzuiverende kamerplanten

De keuze is enorm en elke plant is uniek. Bedenk daarom goed welke plant je wilt en vraag aan een van onze medewerkers naar de verzorging van planten. Sommige planten hebben namelijk een plek met veel zon nodig, terwijl anderen het juist beter doen in schaduwrijke ruimtes. Wil je jouw woonkamer verrijken met planten? Kijk dan op GroenTips voor inspiratie en handige tips. Zo weet je perfect welke kamerplant wel of niet bij jou en jouw woning past. Wij hebben regelmatig verschillende acties, zodat je voordelig tuinplanten en kamerplanten kunt kopen.

Advies van de specialist!

Een mooie bloempot geeft de plant een extra uitstraling. Hierbij geldt het principe 1+1=3. Bedenk wat er het beste past bij de uitstraling van jouw huis en laat je goed adviseren.