cropped-laatste.png
Inhoud

Wandhanger perkgoed

Jouw groenkaart

Meer weten?

Advies van de specialist

Extra (groen)voordeel met Jouw groenkaart

Je kunt weer extra profiteren met Jouw groenkaart. Wij zetten regelmatig een mooie plant in het zonnetje, welke jij met je groenkaart met extra korting kunt bemachtigen. Voor deze week is dat een wandhanger met perkgoed

 

Wandhanger perkgoed

Met de kleine blauwe of roze bloempjes van de Lobelia creëer je gemakkelijk een romantisch effect. De Petunia daarentegen geeft een lekkere nonchalante sfeer aan je tuin of balkon. Vergeet ook de Franse Geraniums niet. Met een lekkere knalkleur verander je in een handomdraai jouw achtertuin in een vakantieplek. Heb je geen tuin? Een uitbundige hanger versiert de ruimte naast je voordeur en zorgt voor een warm welkom. Wil je meer weten over deze vrolijke bloeiers? Lees dan hier verder.

 

 

Jouw groenkaart

Met Jouw groenkaart kun je deze prachtige wanhangers met extra voordeel kopen. Heb je nog geen groenkaart, waardoor je deze planten niet met korting kunt kopen? Haal de kaart dan snel op in jouw GroenRijk vestiging of download de app en maak zelf een digitale groenkaart aan. Hier kun je zien welke GroenRijk vestiging het dichtst bij je in de buurt is.

Advies van de specialist!

Gebruik je jouw tuin, balkon of plaatsje vooral als lekkere lounge- of bbq-plek? Dan maak je met wandhangers snel een gezellige sfeer.