cropped-laatste.png
Inhoud

Peperomia

Jouw groenkaart

Meer weten?

Advies van de specialist

Extra (groen)voordeel met Jouw groenkaart

Je kunt weer extra profiteren met Jouw groenkaart. Wij zetten regelmatig een mooie plant in het zonnetje, welke jij met je groenkaart met extra korting kunt bemachtigen. Voor deze week zijn dan Peperomia’s

 

Peperomia

Het zijn allemaal leuke en kleine planten. Meestal worden ze niet hoger dan 30cm. Ze hebben soms dikke en stevige stengels en vlezige bladeren. Sommige hebben zelfs glasachtige doorzichtige delen, die worden ook wel ‘raampjes’ genoemd. Ze komen in allerlei verschillende kleuren en vormen.

 

Geef ze eens per maand wat vloeibare plantenvoeding tijdens het water geven.

 

Mocht je je peperomia’s willen overpotten, doe dat dan liefst in het voorjaar (als de groei weer begint). Herplant ze in gewone, iets zandige, goed doorlatende potgrond. Peperomia’s vinden het niet erg als ze een beetje nauw in hun pot komen te staan doordat de wortels verder uitgroeien. Dus je hoeft ze niet zo snel te verpotten.

 

Meer weten?

Vind je een peperomia ook zo’n fantastische plant en wil je meer over de achtergrond en de verzorging weten? Klik dan hier voor meer informatie.

 

 

Jouw groenkaart

Met Jouw groenkaart kun je deze prachtige peperomia’s met extra voordeel kopen. Heb je nog geen groenkaart, waardoor je deze prachtige beauty niet met korting kunt kopen? Haal de kaart dan snel op in jouw GroenRijk vestiging of download de app en maak zelf een digitale groenkaart aan. Hier kun je zien welke GroenRijk vestiging het dichtst bij je in de buurt is.

Advies van de specialist!

Peperomia’s zijn tropische planten ze verdragen geen lagere temperaturen dan ca. 13 graden. Als het erg warm en droog is in de kamer is zo nu en dan even besproeien prima.