cropped-laatste.png
Inhoud

Nephrolepis ‘Green Lady’

Jouw Groenkaart

Meer weten?

Advies van de specialist

Extra (groen)voordeel met Jouw Groenkaart

Vanaf nu kun je extra profiteren met Jouw Groenkaart. Elke maand zetten wij een mooie plant in het zonnetje, welke jij met je GroenKaart met 20% korting kunt bemachtigen. We beginnen met de krulvaren (Nephrolepis exaltata “Green Lady”), welke één van de mooiste in zijn soort is. 

 

Nephrolepis ‘Green Lady’

De krulvaren is een sterke kamerplant met een luchtzuiverende werking. Deze ‘Green Lady’ stelt weinig eisen en is daarom ook makkelijk te verzorgen. Ze kan veel licht verdragen, maar staat toch niet graag in de felle zon. Net als andere varens houdt de Green Lady van veel water. De grond mag voortdurend vochtig zijn, maar let op dat er geen water onderin de pot blijft staan. Ook houdt de Green Lady er van om regelmatig besproeid te worden.

 

Meer weten?

Vind je de krulvaren ook zon’n fantastische plant en wil je meer over de achtergrond en de verzorging weten? Klik dan hier voor meer informatie.

 

 

Jouw Groenkaart

Met Jouw Groenkaart kun je deze prachtige krulvaren met extra voordeel kopen. Heb je nog geen Groenkaart, waardoor je deze prachtige beauty niet met korting kunt kopen? Haal de kaart dan snel op in jouw GroenRijk vestiging. Hier kun je zien welke GroenRijk vestiging het dichtst bij je in de buurt is.

 

Advies van de specialist!

Geef de plant water op een schaaltje. Zo kan de plant zelf water opzuigen wanneer dit nodig is. Blijft het water te lang staan, gooi het dan weg.