cropped-laatste.png
Inhoud

Duifkruid

Jouw groenkaart

Meer weten?

Advies van de specialist

Extra (groen)voordeel met Jouw groenkaart

Je kunt weer extra profiteren met Jouw groenkaart. Wij zetten regelmatig een mooie plant in het zonnetje, welke jij met je groenkaart met extra korting kunt bemachtigen. Voor deze week is dat Duifkruid. 

 

Duifkruid

Duifkruid komt van oorsprong uit de bergen en is dan ook zeer geschikt voor de rotstuin als ‘voegenvuller’ in de stapelmuur of tussen stenen (ook bestrating). Duifkruid houdt van een zonnige plek en een matig voedselrijke, stenige bodem. Deze plant staat het liefst op een licht vochtige plek. Je kunt haar goed uitplanten in kleine groepjes of als eenling. Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten.

 

Meer weten?

Vind je Duifkruid ook zo’n fantastische plant en wil je meer over de achtergrond en de verzorging weten? Klik dan hier voor meer informatie.

 

Jouw groenkaart

Met Jouw groenkaart kun je deze prachtige Duifkruid met extra voordeel kopen. Heb je nog geen groenkaart, waardoor je deze prachtige beauty niet met korting kunt kopen? Haal de kaart dan snel op in jouw GroenRijk vestiging of download de app en maak zelf een digitale groenkaart aan. Hier kun je zien welke GroenRijk vestiging het dichtst bij je in de buurt is.

Advies van de specialist!

Wil je een mooie plant houden, knip dan de uitgebloeide bloemen af. De plant weer nieuwe knoppen kan vormen.