cropped-laatste.png
Inhoud

De Croton

Jouw groenkaart

Meer weten?

Advies van de specialist

Extra (groen)voordeel met Jouw groenkaart

Vanaf nu kun je extra profiteren met Jouw groenkaart. Wij gaan regelmatig een mooie plant in het zonnetje zetten, welke jij met je groenkaart met extra korting kunt bemachtigen. Deze week is de prachtige plant Croton aan de beurt!

De Croton

Deze plant steelt gegarandeerd de show in jouw woonkamer, want de tekening op het blad is echt een wonder. Niet voor niets wordt de Croton of Codiaeum ook Wonderstruik genoemd. Daar kan echt geen kunstwerk tegenop. De opvallende Croton komt uit Azië en groeit er als struik. De gekleurde varianten zijn het bekendst. Croton komt van het Griekse kroton wat teek betekent. De vorm van de zaden lijkt daar namelijk op. Kerstster en Christusdoorn behoren tot dezelfde plantenfamilie.

 

Meer weten?

Vind je de Croton ook zo’n fantastische plant en wil je meer over de achtergrond en de verzorging weten? Klik dan hier voor meer informatie.

 

 

Jouw groenkaart

Met Jouw groenkaart kun je deze prachtige Croton met extra voordeel kopen. Heb je nog geen groenkaart, waardoor je deze prachtige beauty niet met korting kunt kopen? Haal de kaart dan snel op in jouw GroenRijk vestiging of download de app en maak zelf een digitale groenkaart aan. Hier kun je zien welke GroenRijk vestiging het dichtst bij je in de buurt is.

Advies van de specialist!

De wortels van de Croton moeten vochtig blijven. Als de verwarming aanstaat geef je twee keer per week water.