cropped-laatste.png
Inhoud

Aardbei

Jouw groenkaart

Meer weten?

Advies van de specialist

Extra (groen)voordeel met Jouw groenkaart

Je kunt weer extra profiteren met Jouw groenkaart. Wij zetten regelmatig een mooie plant in het zonnetje, welke jij met je groenkaart met extra korting kunt bemachtigen. Voor deze week zijn dat aardbeienplanten!

 

Aardbei

De aardbei is één van de populairste fruitsoorten. Of ze nu worden gekweekt in je eigen tuin of vers worden gekocht in de supermarkt, de aardbei is bij jong en oud geliefd. Verse aardbeien zijn niet alleen heerlijk van smaak, ze zijn ook leuk om te kweken en daarbij bevatten ze nauwelijks calorieën, waardoor ze bekend staan als vitaminerijke slankmakers. Omdat de aardbeien het lekkerst smaken direct na de oogst, is het natuurlijk ideaal om een eigen aardbeienperk in je tuin te hebben.

 

Meer weten?

Vind je de aardbeienplant ook zo’n heerlijke plant en wil je meer over de achtergrond en de verzorging weten? Klik dan hier voor meer informatie.

 

Jouw groenkaart

Met Jouw groenkaart kun je deze prachtige aardbeienplanten met extra voordeel kopen. Heb je nog geen groenkaart, waardoor je deze prachtige heerlijke planten niet met korting kunt kopen? Haal de kaart dan snel op in jouw GroenRijk vestiging of download de app en maak zelf een digitale groenkaart aan. Hier kun je zien welke GroenRijk vestiging het dichtst bij je in de buurt is.

Advies van de specialist!

Als je je aardbeienplanten over wilt houden, kun je ze het beste op een koele, maar vorstvrije, lichte plek laten overwinteren.