cropped-laatste.png
Zomerbloeiers van Festival Colours

Met een beetje geluk kunnen we vanaf half april regelmatig genieten op eigen terras of balkon. Hoog tijd om het gezellig te maken met zomerbloeiers. Zo heb je in een handomdraai een bloemenparadijs gecreëerd.

 Festival Colours presenteert een bijzondere collectie kant en klare zomerbloeiers. Elke pot bevat een smaakvolle combinatie van verschillende planten. Variërend van een bonte kleurenmix tot ton-sur-ton. Elke plantcombinatie zorgt tot diep in het najaar voor kleur en fleur. Dat is puur genieten!

 

Kleur, fleur & geur

De zomerbloeiers van Festival Colours zijn geschikt voor toepassing in potten en balkonbakken maar je kunt ze uiteraard ook in de border planten. Er zijn fraaie combinaties van onder meer Verbena, Lobelia, Bacopa, Petunia, Calibrachoa en Nemesia. Juist door de verschillende kleuren, bloemvormen en -groottes in één pot krijg je dat heerlijke zomergevoel. Steek gerust eens je neus in de bloemen, want soorten als Nemesia hebben een heerlijk zoete geur.

 

Vlinderfeest 

Behalve voor jezelf zijn de zomerse plantencombinaties ook een feest voor vlinders, honingbijen en andere bestuivers. Ze komen er graag nectar halen. Daarbij zorgen de verschillende zomerbloeiers voor een gevarieerd voedselaanbod.

 

Gemak & genieten

De zomerbloeiers van Festival Colours zijn eenvoudig te verzorgen. Het is slechts een kwestie van regelmatig water en plantenvoeding geven. Als je bovendien de uitgebloeide bloemen weghaalt, dan maken de planten weer nieuwe bloemknoppen aan. Zo geniet je tot diep in het najaar van kleur. Voor wie weinig tijd heeft, heeft Festival Colours kant en klare zomerbloeiers in decoratieve potten met een ingebouwd waterreservoir. Die hoef je alleen maar neer te zetten en het zomerfeestje kan direct beginnen!

 

Advies van de specialist!

Geef perkplanten elke dag veel water. Het overtollige water stroomt vanzelf weg. En geef na een maand steeds wat voeding.