cropped-laatste.png
Inhoud

Voorwaarden en looptijd

Scan de code

 

Waar feest is, is taart of in dit geval, korting!

GroenRijk is jarig, en dat vieren we met taart en korting! Voor alle groenkaarthouders is er een speciale actie. 25% korting op een kerst-/sfeerartikel en op een kamerplant. Lees hieronder de voorwaarden.

Voorwaarden en looptijd

De 25% keuzekortingsbonnen zijn geldig van 2 t/m 15 november 2022 bij alle GroenRijk tuincentra (en niet in de webwinkels). De korting geldt tegen inlevering van de bon voor één artikel uit:

  • het gehele GroenRijk kamerplantenassortiment of
  • het gehele GroenRijk kerst-/sfeerassortiment.

Algemene voorwaarden: M.u.v. lopende (folder-)aanbiedingen, kerstverlichting, Fairybells, kunstkerstbomen en kunstgroen, kerstbomen en kerstgroen, frisdrank, Lampe Berger, boeken, cadeaubonnen en reeds geplaatste of nieuwe bestellingen.

Maximaal 2 verschillende keuzekortingsbonnen (25% korting op een kamerplant en 25% korting op een kerst-/sfeerartikel) per klant/transactie.

  • De korting geldt tegen inlevering van de bon (print of digitaal) en op vertoon van Jouw groenkaart voor één artikel zoals hierboven staat beschreven.
  • Heb je geen groenkaart? Vraag er één (ter plekke) aan bij jouw GroenRijk vestiging!

GroenRijk behoudt zich het recht voor om wijzigingen in deze actie voorwaarden aan te brengen.

Kortingsbonnen!

Laat éérst het product, dan de barcode en je groenkaart scannen aan de kassa en profiteer van de onderstaande 25% korting acties!