cropped-laatste.png
Inhoud

Energiezuinige kerstverlichting

Kerstboomverlichting voor binnen

Duurzame kerstverlichting kopen bij GroenRijk

 

 

Kerstverlichting binnen

Wie wordt er nu niet blij van de allermooiste kerstverlichting voor binnen? Kerstverlichting zorgt voor dat sfeervolle, knusse, warme gevoel in huis. Dat gevoel wil iedereen toch met de feestdagen? Want zeg nu zelf… wat is nu een kerstboom zonder kerstverlichting? Zorg dus ook dit jaar voor een sfeervolle kerstboom met de mooiste LED lampjes. Bij GroenRijk vind je de allermooiste en meest trendy kerstverlichting.

Ben je bang dat de kosten hoog oplopen door het laten branden van kerstverlichting? Niets is minder waar! Uit onderzoek is namelijk gebleken dat LED-verlichting in de kerstboom minder kost dan een kopje koffie. Hoe dat precies zit, leggen we je graag uit! En natuurlijk hebben we naast betaalbare kerstboomverlichting natuurlijk ook allerlei andere soorten kerstverlichting voor binnen.

 

Energiezuinige kerstverlichting

We kunnen er tegenwoordig niet meer omheen: zo duurzaam en energiezuinig mogelijk leven. Dan zit je met LED-kerstverlichting helemaal goed! Wanneer je namelijk een maand lang, elke dag 8 uur de kerstboom laat branden met een snoer van 700 LED-lampjes, dan kost dat je minder dan €1,- per maand. Je hoeft je dus absoluut geen zorgen te maken dat je hierdoor een hoge energierekening krijgt. Kortom, zorg met kerstverlichting voor sfeer en gezelligheid in huis, zonder dat het jou teveel kost!

 

Kerstboomverlichting voor binnen

Een kerstboom zonder kerstverlichting kan natuurlijk niet. Wanneer je de kerstshow van GroenRijk bezoekt, vind je verschillende soorten kerstboomverlichting om van jouw boom een echte eyecatcher te maken. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Cluster kerstverlichting: bij deze verlichting zitten de lampjes heel dicht op elkaar.
  • Treecluster kerstverlichting: deze verlichting lijkt enorm veel op clusterverlichting, maar is toch anders door het weven van de draadjes, waardoor er iets meer ruimte tussen de lampjes ontstaan.
  • Microcluster kerstverlichting: bij deze verlichting zitten minder lampjes per meter dan de normale cluster kerstverlichting.
  • Snoer kerstverlichting: hier zitten de lampjes verder uit elkaar.

Het verschil tussen deze soorten kerstboomverlichting zit hem dus voornamelijk in het aantal lampjes per meter en hoe groot de lampjes zijn. Eén ding is zeker: het assortiment met kerstverlichting in ons tuincentrum bestaat grotendeels uit LED-verlichting. Dat is wel zo duurzaam!

 

Duurzame kerstverlichting kopen bij GroenRijk

Je bent in onze tuincentra van harte welkom om de kerstshow te bezoeken! Laat je inspireren door onze verschillende soorten kerstverlichting voor binnen. Zorg ook dit jaar voor een Kerst om nooit te vergeten, want GroenRijk weet wat er leeft!

Advies van de specialist!

Weet jij al welke kleur je graag wilt? Of heb je toch nog vragen en wil je graag advies? Onze medewerkers staan altijd voor je klaar.