cropped-laatste.png
De GroenRijk kerstthema’s van 2023

Puur en stijlvol, chic en verfijnd of warm en natuurlijk? GroenRijk laat je drie mooie, uitgesproken kerstthema’s zien die helemaal bij 2023 passen. Waar kies jij voor?

All about the stars

Geen kunststof, enorme decoraties of felle kunstverlichting, in ‘All about the stars’ staan organische vormen en kunst van natuurlijke materialen zoals papier, centraal. Je gaat voor puur en stijlvol. Op verschillende plekken laat je sterren terugkeren en speel je met zachte kleuren, zoals zilver, wolwit, gember, marmer grijs en een vleugje zwart. Combineer bijvoorbeeld vegan leer en gemberkleurige kandelaars met witte papieren sterren en symbolen van hoop en liefde bij het warme licht van kaarsen. Schenk een warme chocolademelk in of een donkerrood glas wijn en geniet van je heerlijk sfeervolle omgeving!

 

 

Christmas on stage

Hou je van een stijlvol avondje uit? In klassieke kleren naar een theatervoorstelling? Dan is ‘Christmas on stage’ helemaal jouw stijl. Maak van je huiskamer een podium en geef kerst een nostalgische, luxe art deco sfeer. Tuig je kerstboom op met prachtige beschilderde ballen in warme kleuren zoals ossenbloed, kerstrood, poederroze, parel, licht goud en dennengroen. Laat die kleuren telkens terugkomen, bijvoorbeeld in kussens met een fluwelen hoes, decoraties en je mooiste servies. Bij GroenRijk vind je ook bijpassende accessoires, zoals speciale glanzende notenkrakers van polystone, mooie vazen en geslepen glazen; allemaal in die prachtige art deco stijl.

 

Winter morning

Ben je gek op een winterwonderland? Rijp op de ramen en een lekkere wandeling, terwijl het licht van de ochtendzon over de vers gevallen sneeuw schijnt? Kies dan voor het thema ‘Winter morning’. Tijdens jouw duurzame kerst maak je vooral gebruik van natuurlijke en warme materialen, zoals wol, papier en aardewerk in kleuren die bij de winter horen, zoals zilver, wit ijstak, parel, sprankelend roze, mistblauw en nachtblauw. GroenRijk heeft verschillende passende producten voor je samengesteld, zoals sneeuwwitte mokken met winterdieren erop en kaarsenstolpen en -houders met geschilderde sneeuwvlokken en ijskristallen.

 

Advies van de specialist!

Kom al die fantastische kerstproducten gauw bekijken en laat je inspireren, dan zit je straks helemaal blij in jouw favoriete kerstdecor.