cropped-laatste.png
Inhoud

Een kerstboom met een thema

Kerstversiering ophangen

Alternatieve kerstboom

 

 

Kerstboom inspiratie

De kerstboom is de hoofdrolspeler in jouw kerstverhaal. Daarom is een flinke dosis kerstboom inspiratie nooit weg. Je wilt immers dat je boom er van piek tot teen prachtig uitziet, zodat je er de gehele kerstperiode intens van kunt genieten. Het samen versieren van de boom is een traditie waar ontzettend naar uit wordt gekeken. Ga dit jaar met een uitgedacht plan aan de slag, zodat deze kerst de mooiste ooit wordt.

Een kerstboom met een thema

Wat is er nu gezelliger dan een prachtig versierde echte of kunstkerstboom? Dat versieren kan op verschillende manieren. Uiteraard kan je denken vanuit een bepaald kleurpallet, waarbij je de verschillende tinten prachtig laat samenkomen. Denk aan 50 shades of blue, ton sur ton roze of het klassieke kerstgroen, rood en wit. Ook een thema kan je inspiratie bieden. Maak van je boom een jungle, inclusief beestachtig leuke ornamenten. Misschien ben je wel gek op feestjes en wil je je kerstboom één groot spektakel aan vrolijke kerst ornamenten, bijzondere kerstballen en kleurrijke lichtjes laten zijn. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zien we je snel in een van onze GroenRijk winkels voor meer thema’s en kerstboom inspiratie?

 

Kersversiering ophangen

Wanneer je het kleurthema hebt bepaald, moet je natuurlijk de juiste kerstversiering ophangen. Op het gebied van kerstboom decoratie is er genoeg te kiezen. Denk maar eens aan de volgende elementen:

  • Bijzondere kerstballen
  • Glanzende kerstslingers
  • Chique kerstkralen
  • Een puike kerstboom piek
  • Twinkly kerstboomverlichting

De grootte van je kerstboom bepaalt voor een deel welke kerstversiering je kunt verwerken. Houd je echter niet in. Een kerstboom mag gezien worden en dus geldt tijdens Kerstmis dat less zeker niet more is. Waarom zou je het ook laten bij één boom? Koop bijvoorbeeld een tweede mini kerstboom om nóg meer sfeer aan te brengen.

 

Alternatieve kerstboom

Wil je het dit jaar helemaal anders doen? Dan kan je ook kiezen voor een alternatieve kerstboom. Denk eens aan een LED kerstboom; een lichtobject voor binnen en buiten waarbij LED-lichtjes het silhouet van een kerstboom nabootsen. Enorm sprankelend en mega origineel! Ook een houten kerstboom is een leuke optie. Je hoeft je niet druk te maken over uitgevallen naalden en je hebt je boom zo opgeborgen. Ditzelfde geldt uiteraard voor een kunstkerstboom.

Advies van de specialist!

Ga eens voor een kunstboom in een gekke kleur. Een witte kerstboom, een zwarte kerstboom of een roze kerstboom? Niks is te gek!