cropped-laatste.png
Inhoud

5 kerstplanten voor een waanzinnige kerst

Kerst plant kopen bij GroenRijk

 

 

 

Kerst plant

Op zoek naar de mooiste kerst plant om de kerstsfeer in huis te halen? Bezoek één van onze kerstshows en ontdek ons aanbod kerstgroen. GroenRijk biedt een mooi aanbod aan verschillende planten die prachtig bloeien tijdens de kerstperiode. Zet bijvoorbeeld een mooie winterbloeier in gekleurde pot in de vensterbank, of hang een mistletoe op om de liefde van jouw leven te kussen met kerst. Benieuwd naar ons assortiment kerstplanten?

5 kerstplanten voor een waanzinnige kerst

Als je dacht dat de kerstperiode alleen maar draait om kunstkerstbomen, kerstverlichting, kerstdecoratie en kerstkransen, dan heb je het mis. Ook in het winterseizoen geniet je nog volop van verschillende bloeiende planten. Deze zogeheten kerstplanten zijn een must tijdens de feestdagen. Kies uit planten met rode, witte of roze bloemen of besjes. Welke kerst plant is jouw favoriet?

  1. Kerstster of Poinsettia (Euphorbia pulcherrima) is één van de populairste planten tijdens kerst, vandaar de naam. Verkrijgbaar in rood en wit.

2. Hulst (Ilex aquifolium) is werkelijk onmisbaar. De rode besjes vormen een mooi contrast met het donkergroene blad.

3. Ardisia crenata, wellicht minder bekend, maar zeer vaak gebruikt in kerststukjes en kerstkransen. De opvallende rode besjes trekken direct de aandacht.

4. Maretak, ofwel Mistletoe (Viscum album) op-en-top kerst! De witte besjes en glanzende, smalle bladeren hang je ondersteboven aan het plafond in de hoop dat jouw grote liefde je kust…

5. Amaryllis is een mooie bloembol die je voor de helft in de grond steekt. De bol bloeit rondom de kerstdagen met adembenemende bloemen in de kleuren rood, roze en wit.

 

Kerst plant kopen bij GroenRijk

Versier jouw huis ook met de mooiste kerstplanten van GroenRijk. Onze vestigingen staan volledig in het teken van kerst. Haal alles voor een sprankelende kerst bij één van onze vestigingen door het hele land. Bezoek één van onze kerstshows bij jou in de buurt en kies uit ons sfeervolle aanbod kerstbloemen, kerstplanten en kerstgroen. Op zoek naar een leuk cadeau? Geef een Amaryllisbol cadeau of kies uit een mooi kerststuk. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advies van de specialist!

Kan je niet direct vinden wat je zoekt? Onze medewerkers helpen je graag verder. Kerst vier je ook in dit jaar bij GroenRijk.