cropped-laatste.png
Inhoud

Wanneer ben je begonnen?

Wat maakt ondernemen leuk?

Wat is de kracht van jouw tuincentrum?

Waarom is jouw GroenRijk dé groenspecialist?

Wat wil je meegeven?

Interview met Tilburg

30 jaar GroenRijk hebben we met zijn allen bereikt. Sommige zijn zelfs al meer dan 75 jaar dé groenspecialist. Ieder tuincentrum heeft zijn eigen verhaal. En daarom heeft ieder tuincentrum haar eigen interview. Lees hier het verhaal van GroenRijk Tilburg.

Wanneer ben je begonnen als tuincentrum-ondernemer? En sinds wanneer ben je als GroenRijk tuincentrum bekend?

“Het was groot feest in Tilburg; afgelopen 11 maart was het 25 jaar geleden dat zij zich als franchise aansloten bij GroenRijk. Tot op de dag van vandaag is het een trots familiebedrijf dat hard aan de weg heeft getimmerd. Wat in 1968 ooit begon als kwekerij van tuinplanten, graszoden en kerstbomen, is uitgegroeid tot een heus tuincentrum met vele specialismes onder één dak.”


Wat maakt het ondernemen bij een tuincentrum zo leuk?

“Wim, Marjolein en Luc van Noort en het team weten wat er leeft en door het inzetten van hun groenspecialisme op het gebied van kennis, inspiratie en gemak willen zij de wereld vergroenen en daarmee aantrekkelijker, leefbaarder en gezonder maken.”Wat is de kracht van jouw tuincentrum?

“Het sociale aspect wordt hierbij niet vergeten. Zo is het personeelsbestand heel divers van weekendkrachten tot aan gepensioneerde chauffeurs en heeft GroenRijk Tilburg al 10 jaar mensen in dienst met een afstand tot de arbeidsmarkt.”


Waarom is jouw GroenRijk dé groenspecialist?

“Klanten ontzorgen staat bij GroenRijk Tilburg hoog in het vaandel. Zo blinken ze uit in service door net dat stapje extra te zetten. Ze zijn 7 dagen per week geopend en de klantenservice is zowel bereikbaar via telefoon, mail en WhatsApp. Daarnaast hebben zij de bezorging en montage volledig in eigen huis en kunnen zij met hun webshops www.tuinmeubels.nlwww.bbqkopen.nl en www.tuincentrumoutlet.com klanten door heel Nederland bedienen.”


Wat zou je de lezer graag mee willen geven?

“Ben je op zoek naar het beste advies voor je tuin(meubels), overkapping, BBQ of wil je een bezoek brengen aan het klimaatplein, dan moet je écht bij GroenRijk Tilburg zijn.”