cropped-laatste.png
Inhoud

Wanneer ben je begonnen?

Wat maakt ondernemen leuk?

Wat is de kracht van jouw tuincentrum?

Waarom is jouw GroenRijk dé groenspecialist?

Wat wil je meegeven?

Interview met Raalte

30 jaar GroenRijk hebben we met zijn allen bereikt. Sommige zijn zelfs al meer dan 75 jaar dé groenspecialist. Ieder tuincentrum heeft zijn eigen verhaal. En daarom heeft ieder tuincentrum haar eigen interview. Lees hier het verhaal van GroenRijk Raalte.

Wanneer ben je begonnen als tuincentrum-ondernemer? En sinds wanneer ben je als GroenRijk tuincentrum bekend?

“Ik ben sinds 1 januari 2022 eigenaar van GroenRijk Raalte. Hiervoor was de vorige eigenaar jarenlang ondernemer. Vanaf 1987 is hij begonnen met een kleine kas en buitenterrein. In 2001 is het grootste gedeelte van het tuincentrum gebouwd. Inmiddels zijn we uitgegroeid naar een verkoopgrootte van 3.300 m2.”

 

Wat maakt het ondernemen bij een tuincentrum zo leuk?

“Het contact met klanten is erg leuk, ik wil ze graag zo helpen dat ze tevreden het pand verlaten. Bij ondernemen komt veel kijken en dat geeft afwisseling en dat is leuk om te doen.”

 

Wat is de kracht van jouw tuincentrum?

“GroenRijk Raalte is een echte groenspecialist aangevuld met een aantrekkelijk assortiment potterie, sfeer en cadeau-artikelen. Vanaf eind oktober is een aantrekkelijk Kerst-assortiment beschikbaar. GroenRijk bruist in het voorjaar tot en met oktober van het “groen” en het jaar wordt afgesloten met een groot aanbod van kerstbomen.”

 

Waarom is jouw GroenRijk dé groenspecialist?

“GroenRijk Raalte is de groenspecialist omdat we tijd beschikbaar maken voor de klant en hem/haar graag van advies voorzien om een goede keuze te maken. Daarbij komt dat de klant bij ons terecht kan voor alle planten in het huis maar ook in de tuin.”

 

Wat zou je de lezer graag mee willen geven?

“Ik wil de lezer meegeven om een keer een bezoek te brengen aan een tuincentrum om op die manier de optimale keuze en vrijheid te hebben in het kiezen van planten, struiken e.d. voor zowel binnen als buiten het huis.”