cropped-laatste.png
Inhoud

Wanneer ben je begonnen?

Wat maakt ondernemen leuk?

Wat is de kracht van jouw tuincentrum?

Waarom is jouw GroenRijk dé groenspecialist?

Wat wil je meegeven?

Interview met Middelburg

30 jaar GroenRijk hebben we met zijn allen bereikt. Sommige zijn zelfs al meer dan 75 jaar dé groenspecialist. Ieder tuincentrum heeft zijn eigen verhaal. En daarom heeft ieder tuincentrum haar eigen interview. Lees hier het verhaal van GroenRijk Middelburg.

Wanneer ben je begonnen als tuincentrum-ondernemer? En sinds wanneer ben je als GroenRijk tuincentrum bekend?

“GroenRijk Middelburg bestaat inmiddels alweer 17 jaar. Ons 15-jarig bestaan hebben wij niet uitgebreid kunnen vieren, dus op naar de 20 jaar! In 1996 zijn Gilbert en Michiel samen een tuincentrum begonnen op een andere locatie, om vervolgens in 2005 onder de naam GroenRijk Middelburg verder te gaan. Inmiddels is ons tuincentrum uitgegroeid tot een mooie winkel met veel beleving.”

 

Wat maakt het ondernemen bij een tuincentrum zo leuk?

“Het contact met de mensen en de levende have, zoals planten, bloemen en dieren in de winkel. Het omgaan met klanten, en ze zo goed mogelijk te kunnen helpen. Het contact met de leveranciers, en de wisselende seizoenen. En ook de uitdaging om telkens weer een feestje te mogen maken van de winkel, worden we nog steeds erg blij van!”

 

Wat is de kracht van jouw tuincentrum?

“In ons tuincentrum vind je alles voor een compleet dagje uit. Door onze ruime openingstijden kun je op elk gewenst moment rustig komen shoppen en overdag eventueel genieten van een vers gezet kopje koffie in onze horeca. Wanneer je op onze dierenafdeling loopt kijk je je ogen uit door ons ruime assortiment en de dieren die er rondlopen. Sinds kort hebben we ook nog een prachtige Landmarkt waar je zintuigen geprikkeld worden.

Onze openingstijden:

Ma t/m Vrij: 09.00 – 20.00

Za: 09.00 – 17.00
Zo: 10.00 – 17.00″

 

Waarom is jouw GroenRijk dé groenspecialist?

“Doordat wij 7 dagen per week open zijn, kun je elke dag bij ons tuincentrum terecht. Op elke afdeling lopen specialisten die écht kennis en ervaring hebben met bloemen en planten. Voor vragen is onze klantenservice is altijd te bereiken via telefoon, email of whatsapp. Kun je iets niet vinden in ons tuincentrum? We hebben ook nog een online webshop wat een waar verlengstuk is van onze winkel https://webshop.groenrijkmiddelburg.nl/ Grote kans dat je bij ons slaagt.”

 

Wat zou je de lezer graag mee willen geven?

“Kijk niet te veel naar wat er niet lukt of misgaat, maar probeer vooral te genieten van je tuin of woonkamer!

 

Zeker de afgelopen jaren hebben we ondervonden dat het omgaan met planten en dieren bijdraagt aan een gezonder en gelukkiger leven. Wij mogen hier dagelijks een bijdragen aan leveren, hoe mooi is dat?!”