cropped-laatste.png
Inhoud

Wanneer ben je begonnen?

Wat maakt ondernemen leuk?

Wat is de kracht van jouw tuincentrum?

Waarom is jouw GroenRijk dé groenspecialist?

Wat wil je meegeven?

Interview met Groenlo

30 jaar GroenRijk hebben we met zijn allen bereikt. Sommige zijn zelfs al meer dan 75 jaar dé groenspecialist. Ieder tuincentrum heeft zijn eigen verhaal. En daarom heeft ieder tuincentrum haar eigen interview. Lees hier het verhaal van GroenRijk Groenlo.

Wanneer ben je begonnen als tuincentrum-ondernemer? En sinds wanneer ben je als GroenRijk tuincentrum bekend?

“Het is bijna 40 jaar geleden dat ik ben begonnen als medewerker op een tuincentrum. Gedurende vele jaren diverse functies doorlopen (inkoop, verkoop, administratie, zelfs nog meegelopen op het toenmalige hoveniersbedrijf).

 

In juni 2013 werd de TuinWereld vestiging overgenomen door de huidige eigenaar (Marveld Recreatie) en werden we onderdeel van de GroenRijk club. Als 50e vestiging openden we op 1 september 2013 ons filiaal, waar ik als bedrijfsleider sindsdien werkzaam ben.”

 

Wat maakt het ondernemen bij een tuincentrum zo leuk?

“Bijna 40 jaar werkzaam in dezelfde branche betekent dat het een leuke branche is om in te werken. Dat komt voornamelijk door de wisselende seizoenen die toch ook ieder jaar weer kunnen verschillen.”

 

Wat is de kracht van jouw tuincentrum?

“De kracht van onze vestiging is dat we ons willen onderscheiden door een ruim sortiment groen, zowel binnen- als buitenplanten en natuurlijk personeel met een gedegen kennis van dit groen.”

 

Waarom is jouw GroenRijk dé groenspecialist?

“Maar niet alleen groen is verkrijgbaar bij ons. Wij zijn een compleet tuincentrum met een ruime keus in potterie, gereedschappen, meststoffen, tuinmeubelen, dierbenodigdheden en nog zo veel meer.”

 

Wat zou je de lezer graag mee willen geven?

“Wanneer u dit als lezer leest en nieuwgierig geworden bent, bezoek dan eens onze vestiging van GroenRijk aan het Maarsevonder 5 in Groenlo. Graag tot ziens.”