cropped-laatste.png
Inhoud

Wanneer ben je begonnen?

Wat maakt ondernemen leuk?

Wat is de kracht van jouw tuincentrum?

Waarom is jouw GroenRijk dé groenspecialist?

Wat wil je meegeven?

Interview met Geldrop

30 jaar GroenRijk hebben we met zijn allen bereikt. Sommige zijn zelfs al meer dan 75 jaar dé groenspecialist. Ieder tuincentrum heeft zijn eigen verhaal. En daarom heeft ieder tuincentrum haar eigen interview. Lees hier het verhaal van GroenRijk Geldrop.

Wanneer ben je begonnen als tuincentrum-ondernemer? En sinds wanneer ben je als GroenRijk tuincentrum bekend?

“Ik ben begonnen als ondernemer toen ik 32 jaar was (nu 53 jaar) met twee tuincentra in de regio van Gent in België. Omdat ik uit de streek kom (Nuenen) heb ik ruim 10 jaar geleden het tuincentrum in Geldrop overgenomen. Ons groene tuincentrum is een begrip in de regio want het zit hier al meer dan 25 jaar.”

 

 

Wat maakt het ondernemen bij een tuincentrum zo leuk?

“Klanten, planten en het leuke team maken het absoluut leuk om in de tuincentrumbranche te werken.”

 

 

 

 

 

Wat is de kracht van jouw tuincentrum?

“Service en klantvriendelijkheid is wat wij met plezier naar onze klanten uitstralen. Een persoonlijke benadering staat bij ons voorop en willen dat onze klanten zich bij ons thuis voelen. Daarnaast staan wij 7 dagen per week voor klanten klaar met veilingverse snijbloemen, kamer-, en tuinplanten.”

 

 

Waarom is jouw GroenRijk dé groenspecialist?

“Het merendeel van ons assortiment is groen, groen en nog eens groen! Met onze enthousiaste team groenspecialisten staan wij klaar voor advies.”

 

 

Wat zou je de lezer graag mee willen geven?

“Groen maakt je blij, gelukkig en gezond! Je wordt er letterlijk rustiger, positiever en actiever van. En het is ook nog eens onwijs sfeervol. Dus, wil jij ook leuker wonen en lekkerder leven? Maak dan je eigen omgeving groener.”