cropped-laatste.png
Inhoud

Wanneer ben je begonnen?

Wat maakt ondernemen leuk?

Wat is de kracht van jouw tuincentrum?

Waarom is jouw GroenRijk dé groenspecialist?

Wat wil je meegeven?

Interview met Den Bosch

30 jaar GroenRijk hebben we met zijn allen bereikt. Sommige zijn zelfs al meer dan 75 jaar dé groenspecialist. Ieder tuincentrum heeft zijn eigen verhaal. En daarom heeft ieder tuincentrum haar eigen interview. Lees hier het verhaal van GroenRijk Den Bosch.

Wanneer ben je begonnen als tuincentrum-ondernemer? En sinds wanneer ben je als GroenRijk tuincentrum bekend?

“Tuincentrum Stolzenbach is gestart in 1959. Kees en Annie Stolzenbach zijn begonnen met een kwekerij en verkoop van plantjes. In 1988 hebben Peter en André het roer over genomen. Helaas hebben wij veel te vroeg afscheid moeten nemen van Peter, met als gevolg dat we nu een 3de generatie van de familie in het bedrijf hebben. Sanne en Koen nemen het stokje van hun vader over.

 

Van lieverlee is dit uitgegroeid tot een volwaardig tuincentrum, waar wij heel trots op zijn.

 

Vanaf eind 2000 heeft Tuincentrum Stolzenbach zich aangesloten bij de GroenRijk organisatie en zijn we doorgegaan onder de naam GroenRijk Den Bosch. De belangrijkste reden hiervoor was de groei van het bedrijf.”

 

Wat maakt het ondernemen bij een tuincentrum zo leuk?

“Het werken met en verkopen van planten zit bij de familie Stolzenbach in het bloed. Door de jaren heen zijn daar natuurlijke aanverwante artikelen bijgekomen, zoals je die in elk tuincentrum aantreft. Het runnen van een tuincentrum geeft veel voldoening. Het is fijn als klanten met een goed gevoel weer de deur uitgaan.”

 

Wat is de kracht van jouw tuincentrum?

“De kracht van ons tuincentrum is het familiebedrijf en de klantvriendelijkheid. We zijn een stadstuincentrum en  veel klanten komen voor de gezelligheid en de persoonlijke benadering.”

 

Waarom is jouw GroenRijk dé groenspecialist?

“Wij onderscheiden ons als groenspecialist omdat we ook op elke afdeling de juiste specialisten hebben staan. Velen van ons zijn al jaren werkzaam bij GroenRijk Den Bosch en hebben de nodige kennis en ervaring op zak.”

 

Wat zou je de lezer graag mee willen geven?

“Wij hopen nog jaren op deze voet door te kunnen gaan en willen onze klanten een positieve winkelervaring meegeven. Laten we er samen voor zorgen dat we “groen“ blijven, met aandacht voor natuur, milieu en klimaat”