cropped-laatste.png
Inhoud

Wanneer ben je begonnen?

Wat maakt ondernemen leuk?

Wat is de kracht van jouw tuincentrum?

Waarom is jouw GroenRijk dé groenspecialist?

Wat wil je meegeven?

Interview met
de Wilskracht

30 jaar GroenRijk hebben we met zijn allen bereikt. Sommige zijn zelfs al meer dan 75 jaar dé groenspecialist. Ieder tuincentrum heeft zijn eigen verhaal. En daarom heeft ieder tuincentrum haar eigen interview. Lees hier het verhaal van GroenRijk de Wilskracht.

Wanneer ben je begonnen als tuincentrum-ondernemer? En sinds wanneer ben je als GroenRijk tuincentrum bekend?

“Wij zijn een echt familiebedrijf, mijn vader is het tuincentrum begonnen en ik ben vanaf mijn 16e actief in het tuincentrum en de volgende generatie staat klaar om er mee verder te gaan.

Wij zijn nu 20 jaar aangesloten bij GroenRijk en dat bevalt nog steeds goed.”


Wat maakt het ondernemen bij een tuincentrum zo leuk?

“Wat maakt het ondernemen in een tuincentrum leuk, we hebben diverse seizoenen met allemaal zijn eigen producten, dus ben je regelmatig bezig met je winkel in te richten naar het seizoen wat er aankomt, dus je hebt altijd werk in je winkel eerst ben je druk met inrichten en als dit gereed is krijg je het weer druk met de klanten.


Je hebt eigenlijk nooit een rustige periode. Dat maakt het leuk, altijd weer nieuwe producten, en het werken met groen doet mij heel goed.”

Wat is de kracht van jouw tuincentrum?

“Onze kracht ligt voor een groot gedeelte bij sierbestrating en tuinhout wat je bij de meeste tuincentra niet meer tegen komt en snijbloemen, kamer en tuinplanten. Dit zijn wel de belangrijkste verkoopgroepen.”


Waarom is jouw GroenRijk dé groenspecialist?

“Waarvoor zijn wij de groenspecialist, omdat wij dit breed uitdragen in alles wat erop groen te krijgen is, folder altijd meer en deels groen, week reclame altijd groen, groen zit in ons DNA.”


Wat zou je de lezer graag mee willen geven?

“Wat onze voorkeur heeft is dat er in elke tuin groot of klein minimaal 25% of meer groen aanwezig is. Dit is beter voor mens en dier. Dus blijf je groen voor kamer en tuin bij uw groenspecialist GroenRijk de Wilskracht kopen.”