cropped-laatste.png
Inhoud

Wanneer ben je begonnen?

Wat maakt ondernemen leuk?

Wat is de kracht van jouw tuincentrum?

Waarom is jouw GroenRijk dé groenspecialist?

Wat wil je meegeven?

Interview met Bergambacht

30 jaar GroenRijk hebben we met zijn allen bereikt. Sommige zijn zelfs al meer dan 75 jaar dé groenspecialist. Ieder tuincentrum heeft zijn eigen verhaal. En daarom heeft ieder tuincentrum haar eigen interview. Lees hier het verhaal van GroenRijk Bergambacht.

Wanneer ben je begonnen als tuincentrum-ondernemer? En sinds wanneer ben je als GroenRijk tuincentrum bekend?

“Het tuincentrum is ontstaan in 1983 op een stukje gehuurde grond aan de Tussenlanen in Bergambacht. De winkel had een oppervlakte van 24 m²

 

In 1986 zijn we verhuisd naar onze huidige locatie waar we ons tuincentrum hebben uitgebreid tot wat het nu is met 2.000 m², het grootste tuincentrum van de Krimpenerwaard.

In 2013 hebben we de overstap gemaakt naar de GroenRijk formule. Het voordeel is dat er gezamenlijk ingekocht kan worden en dat er mooie folders uitgebracht worden.”

 

Wat maakt het ondernemen bij een tuincentrum zo leuk?

“Bij het werken in het tuincentrum ben je de hele dag bezig met diverse werkzaamheden, zowel binnen als op het buitenterrein. Iedere dag is anders.

Vooral het contact met de klant is leuk.”

 

Wat is de kracht van jouw tuincentrum?

“GroenRijk Bergambacht is een regio tuincentrum. Bij ons zijn er kamer- en tuinplanten, potterie en tuingereedschappen te vinden, ook is er een dierenafdeling met een groot assortiment grootverpakking. Vraag onze specialist om advies.

 

Bij ons staat meedenken met de klant en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel.”

 

Waarom is jouw GroenRijk dé groenspecialist?

“Nergens in de Krimpenerwaard vind je zo’n assortiment kamerplanten en buitenplanten als bij GroenRijk Bergambacht. Diverse keren per week is er verse aanvoer van planten.

Vanaf de 1e week van december is er een grote keuze uit kerstbomen.”

 

Wat zou je de lezer graag mee willen geven?

“Wist u dat een groene omgeving rustgevend is en u als klant van harte welkom bent op ons tuincentrum. Als extra attractie is er onze kinderboerderij waar u en uw (klein)kinderen volop kunnen genieten van de dieren.

 

Wij zijn dankbaar en rijk gezegend dat we samen met ons team mogen werken in ons tuincentrum en dat alles in het buitengebied van de prachtige Krimpenerwaard.”