cropped-laatste.png
Inhoud

Wanneer ben je begonnen?

Wat maakt ondernemen leuk?

Wat is de kracht van jouw tuincentrum?

Waarom is jouw GroenRijk dé groenspecialist?

Interview met
Berg en Terblijt

30 jaar GroenRijk hebben we met zijn allen bereikt. Sommige zijn zelfs al meer dan 75 jaar dé groenspecialist. Ieder tuincentrum heeft zijn eigen verhaal. En daarom heeft ieder tuincentrum haar eigen interview. Lees hier het verhaal van GroenRijk Berg en Terblijt.

Wanneer ben je begonnen als tuincentrum-ondernemer? En sinds wanneer ben je als GroenRijk tuincentrum bekend?

“Budé Holding heeft in 2014 de GroenRijk vestiging Berg &Terblijt overgenomen. Deze vestiging kwam vrij en paste goed binnen de organisatie die gericht is op retail. Budé heeft namelijk naast het tuincentrum ook nog 9 Gamma en 4 Karwei Bouwmarkten in de regio. De ervaringen die we hier opgedaan hebben kunnen we inzetten in GroenRijk. Onze missie is dan ook dat we dagelijks met passie werken aan een goed verzorgd en inspirerend tuincentrum met vriendelijke en goed opgeleide medewerkers die met verse producten en diensten een gezonde en creatieve oplossing voor elke tuin en huis aanbieden tegen een concurrerende prijs.”

 

Wat maakt het ondernemen bij een tuincentrum zo leuk?

“Ondernemen bij een tuincentrum is leuk omdat klanten er uit vrije wil naartoe komen. Als je brood of melk op is moet je naar de supermarkt. Klanten komen daardoor in een totaal andere stemming naar onze winkel en kopen dingen die zij leuk vinden. Wij moeten onze bezoekers dan ook telkens verrassen met mooie en verse artikelen.”

 

Wat is de kracht van jouw tuincentrum?

“De kracht van ons tuincentrum zit het team en het groene assortiment. Wij willen geen kopie zijn van winkels in de omgeving maar richten ons hoofzakelijk op bloemen, planten, bomen & struiken waarbij we aanvullende natuurlijk de seizoenartikelen een prominente plek geven in onze winkel.”

 

Waarom is jouw GroenRijk dé groenspecialist?

“Onze medewerkers zijn allround, u kunt bij ons terecht voor advies maar ook om uw tuin opnieuw in ter richten. Zo hebben wij vanaf het voorjaar 2022 een aantal showtuinen die de klant inspiratie geven. Bij ons is de tuin heel breed, ook voor het balkon, de binnentuin of de voortuin hebben we passende ideeën en oplossingen.”