cropped-laatste.png
Inhoud

Wanneer ben je begonnen?

Wat maakt ondernemen leuk?

Wat is de kracht van jouw tuincentrum?

Waarom is jouw GroenRijk dé groenspecialist?

Wat wil je meegeven?

Interview met
Beneden Leeuwen

30 jaar GroenRijk hebben we met zijn allen bereikt. Sommige zijn zelfs al meer dan 75 jaar dé groenspecialist. Ieder tuincentrum heeft zijn eigen verhaal. En daarom heeft ieder tuincentrum haar eigen interview. Lees hier het verhaal van GroenRijk Beneden Leeuwen.

Wanneer ben je begonnen als tuincentrum-ondernemer? En sinds wanneer ben je als GroenRijk tuincentrum bekend?

“Het tuincentrum bestaan is ons met de paplepel meegegeven. Wij zijn ondernemers die nog echt uit de groene sector komen. Vroeger gestart met een kwekerij van bloemen en planten met verkoop vanuit de kwekerij aan de lokale consument. Deze verkoop heeft zich in de jaren tachtig en negentig steeds verder ontwikkeld met aanvullende assortimenten en daarmee de eerste beginselen van het huidige tuincentrum.

 

Uiteindelijk hebben we in 1998 besloten om ons volledig te focussen op het tuincentrum met altijd focus op het groen en het assortiment goed af te stemmen op de wensen van de klant. In 2003 hebben we de overstap gemaakt naar de GroenRijk formule – een formule waar plaats is voor eigen invulling van het ondernemerschap maar waar we wel samen met collega GroenRijk ondernemers samen optrekken met o.a. inkoop en promotie.”

 

Wat maakt het ondernemen bij een tuincentrum zo leuk?

“Bij het runnen van/werken in een tuincentrum, ben je de hele dag actief in een groene en dynamische omgeving. Geen dag is hetzelfde en ook elk seizoen heeft zijn eigen dynamiek. Lekker bezig zijn met planten, lekker in de buitenlucht, lekker het sociale element van de omgang met je klanten, lekker elk seizoen weer nieuwe producten, een mooiere werkomgeving zouden wij ons niet kunnen wensen!”

 

Wat is de kracht van jouw tuincentrum?

“GroenRijk Beneden Leeuwen is het groene tuincentrum in de regio land van Maas & Waal. Bij ons werken nog echte groenspecialisten met kennis van de planten en producten.

Wij bieden voor de consument in het land van Maas & Waal een compleet tuincentrum assortiment van tuinplanten tot kamerplanten, van tuingereedschap tot een complete dierenafdeling en van tuinmeubelen tot een volwaardige kerstshow. 

 

De medewerkers van GroenRijk Beneden Leeuwen staan elke dag klaar voor de klanten met tips en deskundig advies – de klant staat bij ons centraal!”

 

Waarom is jouw GroenRijk dé groenspecialist?

“Nergens in de omgeving vind je zoveel planten als bij GroenRijk Beneden Leeuwen, kortom wij zijn een echte groenspecialist. Wij hebben een groot assortiment tuin- en kamerplanten met een dagelijks verse aanvoer van gerenommeerde topkwekers uit Nederland. Hebben wij de plant die u zoekt op dat moment niet voorradig, dan zullen wij ons uiterste best doen om deze alsnog voor u te regelen.

 

Naast dit grote assortiment planten zijn er ook altijd medewerkers aanwezig die u tips en adviezen kunnen geven over alle tuin- en kamerplanten, kortom GroenRijk Beneden Leeuwen is nog een echte groenspecialist! Groen zit in onze genen en zal altijd de belangrijkste pijler blijven in ons mooie bedrijf!”

 

Wat zou je de lezer graag mee willen geven?

“Wist je dat leven in een groene omgeving jou dag ook leuker, blijer en gezonder maakt? Wij garanderen u als u uw tuin, huis of kantoor aankleedt met extra tuin- en/of kamerplanten dat je nog meer geluksmomentjes zult hebben in je leven! Groen maakt je happy, laten we samen bouwen aan een groenere leefomgeving!”