cropped-laatste.png
Inhoud

Potgrond universeel

Franse decorschors

Tuingrond

Advies van de specialist

Grond

GroenRijk biedt een uitgebreid assortiment aan grond aan in het tuincentrum. Voor verschillende doeleinden kunnen wij specialistische grond bieden. Welk type heb jij nodig? Je kan altijd advies vragen aan een van onze werknemers.

Potgrond universeel
GroenRijk potgrond universeel is geschikt voor alle buiten- en kamerplanten in bloempotten en plantenbakken. De hoofdbestanddelen zorgen voor een goede mix waarin planten zich goed kunnen ontwikkelen. De potgrond bevat uitsluitend hoogwaardige grondstoffen zoals turfstrooisel, tuinturf, kalk en houtvezel. Er zit voldoende voeding in voor ca. 60 dagen.

 

Franse decorschors
GroenRijk boomschors excellent is geschikt als bodembedekker in borders en voor de aanleg van paden in de tuin. Deze boomschors werkt bovendien vochtregulerend, waardoor de grond minder snel uit zal drogen. De boomschors is gemaakt van zeedennen uit het Middellandse Zeegebied. GroenRijk boomschors excellent is stevig van structuur waardoor het langer mee gaat dan standaard boomschors. De inhoud van deze zak is voldoende voor ca. 2 m2.

 

Tuingrond
GroenRijk bemeste tuingrond is een organisch bodemverbeterend middel op basis van tuinturf en groencompost. Zuurgraad: pH (water) 5,8 – 6,5. GroenRijk bemeste tuingrond is bij uitstek geschikt voor het egaliseren en ophogen van uw tuin. Bij (zware) klei- en zandgrond is GroenRijk tuingrond geschikt om de bodemstructuur te verbeteren. Door de uitgebalanceerde structuur wordt het bodemleven verbeterd. Het bacterieleven draagt er zorgt voor dat ook de water- en luchthuishouding optimaal blijft. GroenRijk bemeste tuingrond is niet geschikt voor het planten in potten en bakken. Gebruik hiervoor GroenRijk potgrond.

Advies van de specialist!

Welke potgrond is het beste voor jouw kamerplant?