cropped-laatste.png
Inhoud

Waaierbloem in hangpot

Jouw groenkaart

Meer weten?

Advies van de specialist

Extra (groen)voordeel met Jouw groenkaart

Je kunt weer extra profiteren met Jouw groenkaart. Wij zetten regelmatig een mooie plant in het zonnetje, welke jij met je groenkaart met extra korting kunt bemachtigen. Voor deze week is dat een waaierbloem in hangpot. 

 

Waaierbloem in hangpot

De Waaierbloem kan erg goed tegen droogte en staat graag in de zon, maar in de halfschaduw kan hij ook prima bloeien. De opvallende bloemen staan prachtig in hangmanden en bloembakken.

Regelmatig water geven en ook voeding toevoegen aan het water komt de bloei ten goede. Gebruik (hang)potten die voorzien zijn van een drainagegat. Bedek de bodem met een laagje hydrokorrel. Vermijd bij het watergeven dat de bloemen vochtig worden.

 

Jouw groenkaart

Met Jouw groenkaart kun je deze prachtige waaierbloem in hangpot met extra voordeel kopen. Heb je nog geen groenkaart, waardoor je deze prachtige beauty niet met korting kunt kopen? Haal de kaart dan snel op in jouw GroenRijk vestiging of download de app en maak zelf een digitale groenkaart aan. Hier kun je zien welke GroenRijk vestiging het dichtst bij je in de buurt is.

Advies van de specialist!

De waaierbloem is heel geschikt voor een hangpot, maar doet het ook prima als bodembedekker.