cropped-laatste.png
Inhoud

Tomatenplant

Jouw groenkaart

Meer weten?

Advies van de specialist

Extra (groen)voordeel met Jouw groenkaart

Je kunt weer extra profiteren met Jouw groenkaart. Wij zetten regelmatig een mooie plant in het zonnetje, welke jij met je groenkaart met extra korting kunt bemachtigen. Voor deze week is dat een tomatenplant. 

Tomatenplant

De Pick-&-Joy® Candytom Red geeft grote, mooie trossen met extra zoete pruimtomaatjes. Deze plant wordt iets groter dan andere tomatenplantjes, zo’n 50 cm hoog, en kun je daarom beter buiten plaatsen in een pot, de moestuin of in een kasje. De plant wordt geleverd met een bamboerekje voor extra stevigheid. Groeit de plant boven het bamboerekje uit? Gebruik dan een bamboestok, een rek of een touwtje om de scheuten (zijtakken van de plant) vast te zetten. Door de honingzoete smaak van deze pruimtomaatjes zijn ze heerlijk voor een tomatensalade of zo uit het vuistje. Eet smakelijk!

 

Meer weten?

Vind je de tomatenplant ook zo’n leuke plant en wil je meer over de achtergrond en de verzorging weten? Klik dan hier voor meer informatie.

Jouw groenkaart

Met Jouw groenkaart kun je deze prachtige olijfboom met extra voordeel kopen. Heb je nog geen groenkaart, waardoor je deze prachtige beauty niet met korting kunt kopen? Haal de kaart dan snel op in jouw GroenRijk vestiging of download de app en maak zelf een digitale groenkaart aan. Hier kun je zien welke GroenRijk vestiging het dichtst bij je in de buurt is.

Advies van de specialist!

Als de tomatenplant boven het bamboerekje uitgroeit, gebruik dan een bamboestok, rek of touwtje om de scheuten van de plant vast te zetten.