cropped-laatste.png
Inhoud

Oleander

Jouw groenkaart

Meer weten?

Advies van de specialist

Extra (groen)voordeel met Jouw groenkaart

Je kunt weer extra profiteren met Jouw groenkaart. Wij zetten regelmatig een mooie plant in het zonnetje, welke jij met je groenkaart met extra korting kunt bemachtigen. Voor deze week is dat de oleander!

 

Oleander

Als je op zoek bent naar een Mediterrane plant met bloemen, dan is de oleander zeker wat voor jou. De plant houdt van een zonnige en warme plek. Hoe meer zon, hoe meer bloemen de plant geeft. Bij zeer warm en droog weer heeft de oleander wat meer water nodig. Je kunt hem koel en vorstvrij laten overwinteren. Hij heeft dan ook veel minder water nodig.

 

 

 

 

 

 

Meer weten?

Vind je de oleander ook zo’n heerlijke plant en wil je meer over de achtergrond en de verzorging weten? Klik dan hier voor meer informatie.

 

 

Jouw groenkaart

Met Jouw groenkaart kun je deze prachtige oleander met extra voordeel kopen. Heb je nog geen groenkaart, waardoor je mooie plant niet met korting kunt kopen? Haal de kaart dan snel op in jouw GroenRijk vestiging of download de app en maak zelf een digitale groenkaart aan. Hier kun je zien welke GroenRijk vestiging het dichtst bij je in de buurt is.

Advies van de specialist!

Na de laatste nachtvorst, rond half mei, mogen de oleanders weer naar buiten. Zet je struik op een zonnige en beschutte plek. Let er op dat de oleander bij een hogere temperatuur van 25 graden niet droog komt te staan.