cropped-laatste.png
Inhoud

Japans bloedgras

Jouw groenkaart

Meer weten?

Advies van de specialist

 

Extra (groen)voordeel met Jouw groenkaart

Je kunt weer extra profiteren met Jouw groenkaart. Wij zetten regelmatig een mooie plant in het zonnetje, welke jij met je groenkaart met extra korting kunt bemachtigen. Voor deze week is dat Japans bloedgras. 

 

Japans bloedgras

Japans bloedgras is zeer geschikt voor ‘de tuin op het zuiden’. Hij staat graag op een zonnige, warme plek. Japans bloedgras is zeer geschikt als borderplant, want hij laat zich eenvoudig combineren. Deze plant heeft in de winter bescherming nodig tegen overvloedige regen en sneeuw. In de zomer moet je ervoor waken dat hij niet uitdroogt. Hij woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten.

 

Klein stukje verzorging

Het gras heeft geen speciale verzorging nodig en hoeft alleen in het vroege voorjaar wat gesnoeid te worden. In de winter sterft de plant langzaam af. Knip de Red Baron in maart tot 10-20 cm boven de grond terug, dan kan er in het nieuwe seizoen weer mooi fris blad tevoorschijn komen. Wil je meer weten? Lees dan hier verder.

 

Jouw groenkaart

Met Jouw groenkaart kun je deze Japanse bloedgras met extra voordeel kopen. Heb je nog geen groenkaart, waardoor je dit prachtige gras niet met korting kunt kopen? Haal de kaart dan snel op in jouw GroenRijk vestiging of download de app en maak zelf een digitale groenkaart aan. Hier kun je zien welke GroenRijk vestiging het dichtst bij je in de buurt is.