cropped-laatste.png
Inhoud

Italiaanse kruiden

Japanse Roos

Jouw groenkaart

Meer weten?

Advies van de specialist

Extra (groen)voordeel met Jouw groenkaart

Je kunt weer extra profiteren met Jouw groenkaart. Wij zetten regelmatig een mooie plant in het zonnetje, welke jij met je groenkaart met extra korting kunt bemachtigen. Voor deze week zijn dat de Italiaanse kruiden of de Japanse roos!

 

Italiaanse kruiden

Met wat verse rozemarijn, tijm, salie en lavendel in je gerechten wordt je in een handomdraai een keukenmaestro. Deze kruiden ruiken en smaken niet alleen heerlijk, maar geven ook leuke, eetbare bloemetjes. Met wat handigheid kun je lang blijven genieten van deze kruidige mix. Bovendien staan de planten mooi in potten in de keuken of op een eigen plek in de tuin.

 

Meer weten?

Wil jij ook dat jouw keukenkunst gegarandeerd verfijnder wordt met verse kruiden en wil je meer over de achtergrond en de verzorging weten? Klik dan hier voor meer informatie over de Italiaanse kruiden.

 

 

Jouw groenkaart

Met Jouw groenkaart kun je nu Italiaanse kruiden met extra voordeel kopen. Heb je nog geen groenkaart, waardoor je deze handige vriendjes niet met korting kunt kopen? Haal de kaart dan snel op in jouw GroenRijk vestiging of download de app en maak zelf een digitale groenkaart aan. Hier kun je zien welke GroenRijk vestiging het dichtst bij je in de buurt is.

 

Japanse roos

Start februari met kleur in je tuin of op je terras. De Nederlandse naam Japanse roos dankt deze schoonheid aan haar sierlijke en grote, meestal helderrode, roze of zuiverwitte bloemen die wel wat op rozen lijken. Afhankelijk van de soort bloeit ze al in februari en gaat daar tot in april mee door. De grote donkergroene bladeren blijven ook in de winter glanzen.

 

Meer weten?

Vind je de Japanse roos ook zo’n mooie plant en wil je meer over de achtergrond en de verzorging weten? Klik dan hier voor meer informatie over de Japanse roos

 

 

Jouw groenkaart

Met Jouw groenkaart kun je plant met extra voordeel kopen. Heb je nog geen groenkaart, waardoor je deze prachtige beautie niet met korting kunt kopen? Haal de kaart dan snel op in jouw GroenRijk vestiging of download de app en maak zelf een digitale groenkaart aan. Hier kun je zien welke GroenRijk vestiging het dichtst bij je in de buurt is.

Advies van de specialist!

De Japanse roos is ook geschikt om in een kuip te zetten. En met verse kruiden wordt je keukenkunst gegarandeerd verfijnder!