cropped-laatste.png
Inhoud

IJzerhard

Jouw groenkaart

Meer weten?

Advies van de specialist

Extra (groen)voordeel met Jouw groenkaart

Je kunt weer extra profiteren met Jouw groenkaart. Wij zetten regelmatig een mooie plant in het zonnetje, welke jij met je groenkaart met extra korting kunt bemachtigen. Voor deze week is dat ijzerhard. 

 

IJzerhard

IJzerhard is een tweejarige plant die zichzelf makkelijk uitzaait. Als de plant in de volle grond staat, dan heb je er eindeloos lang plezier van. De plant groeit met een dunne maar stevige stengel recht de lucht in. De stengel heeft weinig blad en aan de top groeit een scherm/tros met een veel lichtpaarse bloemetjes. IJzerhard bloeit vanaf laat in de zomer tot in de herfst, van juli tot oktober.

 

De verzorging

Door de plant  elk  voorjaar te bemesten zal de plant rijk en langdurig bloeien. Na de eerste vorst kun je de plant terugsnoeien, maar laat een deel van de stengels staan voor winterbescherming. In het voorjaar kun je deze dan tot de basis terugsnoeien.

 

 

Jouw groenkaart

Met Jouw groenkaart kun je deze mooie ijzerhard met extra voordeel kopen. Heb je nog geen groenkaart, waardoor je deze prachtige plant niet met korting kunt kopen? Haal de kaart dan snel op in jouw GroenRijk vestiging of download de app en maak zelf een digitale groenkaart aan. Hier kun je zien welke GroenRijk vestiging het dichtst bij je in de buurt is.