cropped-laatste.png
Inhoud

GroenRijk tuingereedschap

Jouw groenkaart

Meer weten?

Advies van de specialist

Extra (groen)voordeel met Jouw groenkaart

Je kunt weer extra profiteren met Jouw groenkaart. Wij zetten regelmatig een mooie plant in het zonnetje, welke jij met je groenkaart met extra korting kunt bemachtigen. Voor deze week is dat alle GroenRijk huismerk tuingereedschap!

 

GroenRijk huismerk tuingereedschap

Goed (tuin)gereedschap is het halve werk, dat weet jij als tuinliefhebber ongetwijfeld ook. Het onderhouden van je tuin wordt een stuk eenvoudiger en plezieriger met ons eigen huismerk tuingereedschap. Of je nu je bloembedden wilt verzorgen met onze nauwkeurige handkrabber, je planten van water wilt voorzien met onze praktische gieter, of je tuinpaden netjes wilt vegen met onze stevige bezem, ons huismerk gereedschap staat klaar om elke taak aan te pakken. En met de toevoeging van onze comfortabele handschoenen en betrouwbare drukspuiten, ben je volledig uitgerust om je tuin in topconditie te houden.

 

Jouw groenkaart

Met Jouw groenkaart kun je dit handige tuingereedschap nu met extra voordeel kopen. Heb je nog geen groenkaart, waardoor je deze praktische tuinartikelen niet met korting kunt kopen? Haal de kaart dan snel op in jouw GroenRijk vestiging of download de app en maak zelf een digitale groenkaart aan. Hier kun je zien welke GroenRijk vestiging het dichtst bij je in de buurt is.

Advies van de specialist!

Zorg voor goed onderhoud en een juiste opslag van je gereedschap. Dit verlengt de levensduur aanzienlijk.