cropped-laatste.png
Inhoud

Magical hortensia

Jouw groenkaart

Meer weten?

Advies van de specialist

Extra (groen)voordeel met Jouw groenkaart

Je kunt weer extra profiteren met Jouw groenkaart. Wij zetten regelmatig een mooie plant in het zonnetje, welke jij met je groenkaart met extra korting kunt bemachtigen. Voor deze week is dat een Magical hortensia. 

Magical hortensia

Magical hortensia’s veranderen in één bloeiseizoen zeker drie tot vier keer van kleur. Daar kun je eindeloos van genieten, want Magical hortensia’s zijn oersterk en bloeien dus lang. Dankzij hun stevige takken blijft de tuinplant overeind bij stevige regenbuien en ook de kamerplant is een krachtige blikvanger. 

Meer weten?

Vind je de Magical hortensia ook zo’n fantastische plant en wil je meer over de achtergrond en de verzorging weten? Klik dan hier voor meer informatie.

Jouw groenkaart

Met Jouw groenkaart kun je deze prachtige hortensia met extra voordeel kopen. Heb je nog geen groenkaart, waardoor je deze prachtige beauty niet met korting kunt kopen? Haal de kaart dan snel op in jouw GroenRijk vestiging of download de app en maak zelf een digitale groenkaart aan. Hier kun je zien welke GroenRijk vestiging het dichtst bij je in de buurt is.

Advies van de specialist!

Snoeien van een Magical hortensia is niet nodig. Knip wel de uitgebloeide bloemen weg. Eind maart is hier het goede moment voor. De oude bloemen hebben dan al die tijd gediend als bescherming voor de nieuwe knoppen.