cropped-laatste.png
Inhoud

Hibiscus

Jouw groenkaart

Meer weten?

Advies van de specialist

Extra (groen)voordeel met Jouw groenkaart

Je kunt weer extra profiteren met Jouw groenkaart. Wij zetten regelmatig een mooie plant in het zonnetje, welke jij met je groenkaart met extra korting kunt bemachtigen. Voor deze week is dat een mooie hibiscus. 

 

Hibiscus

Een plekje vinden in de tuin voor Hibiscus is niet moeilijk: een plaats in de zon of halfschaduw is prima. Deze rijkbloeiende struik stelt nauwelijks eisen en zal het daarom in haast elke tuin naar zijn zin hebben. Haal eens een paar tegels uit de voortuin en plant een Hibiscus. In een zonnige border is de tuinplant prima te combineren met vaste planten als rode zonnehoed (Echinacea), duizendblad (Achillea) en flox (Phlox paniculata). Weinig ruimte? Kies dan voor een Hibiscus op stam. Aan de voet van het ‘boompje’ is dan genoeg ruimte voor andere, lagere beplanting.

 

Klein stukje verzorging

Een tuinhibiscus vraagt nauwelijks verzorging en je hebt geen groene vingers nodig om te genieten van de bloemenpracht. Geef de struik tijdens droge periodes regelmatig water (net als de rest van de tuinbeplanting). Als de Hibiscus het naar z’n zin heeft kan hij tot wel drie meter hoog worden. Om de heester compact te houden, kun je ‘em in het voorjaar wat terugsnoeien. De Hibiscus is prima bestand tegen Nederlandse winters. Wil je meer weten? Lees dan hier verder.

 

 

Jouw groenkaart

Met Jouw groenkaart kun je deze mooie hibiscus met extra voordeel kopen. Heb je nog geen groenkaart, waardoor je deze prachtige beauty niet met korting kunt kopen? Haal de kaart dan snel op in jouw GroenRijk vestiging of download de app en maak zelf een digitale groenkaart aan. Hier kun je zien welke GroenRijk vestiging het dichtst bij je in de buurt is.

Advies van de specialist!

Weinig ruimte? Kies dan voor een Hibiscus op stam. Aan de voet van het ‘boompje’ is dan genoeg ruimte voor andere, lagere beplanting.