cropped-laatste.png
Inhoud

Gerbera

Jouw groenkaart

Meer weten?

Advies van de specialist

Extra (groen)voordeel met Jouw groenkaart

Je kunt weer extra profiteren met Jouw groenkaart. Wij zetten regelmatig een mooie plant in het zonnetje, welke jij met je groenkaart met extra korting kunt bemachtigen. Voor deze week is dat een kleurrijke gerbera. 

Gerbera

De Gerbera is een levendige en kleurrijke bloem die vaak gebruikt wordt in boeketten vanwege haar vrolijke uitstraling en lange houdbaarheid. Deze bloem, afkomstig uit exotische locaties zoals Zuid-Afrika, Azië, Zuid-Amerika en Tasmanië, is in veel verschillende kleuren beschikbaar, wat bijdraagt aan haar populariteit.

 

Klein stukje verzorging

Ze hebben een voorkeur voor veel natuurlijk licht maar kunnen niet goed tegen de volle zon, waardoor een plek in de halfschaduw ideaal is. Ze houden van een gelijkmatig vochtige grond, maar het is belangrijk dat de wortels niet in het water staan om wortelrot te voorkomen. In de groeiperiode van de lente tot de herfst is het aan te raden om regelmatig wat plantenvoeding te geven om een gezonde groei en bloei te bevorderen. Verwijder uitgebloeide bloemen regelmatig om de plant aan te moedigen nieuwe bloemen te produceren.

 

 

Jouw groenkaart

Met Jouw groenkaart kun je deze kleurrijke gerbera’s met extra voordeel kopen. Heb je nog geen groenkaart, waardoor je deze prachtige beauty niet met korting kunt kopen? Haal de kaart dan snel op in jouw GroenRijk vestiging of download de app en maak zelf een digitale groenkaart aan. Hier kun je zien welke GroenRijk vestiging het dichtst bij je in de buurt is.

Advies van de specialist!

Ze zijn niet extreem vorstbestendig, dus in koudere klimaten is het beter om ze binnen te houden waar de temperatuur stabiel is.