cropped-laatste.png
Inhoud

Met de zomerbloeiers van Festival Colours

Kleur, fleur & geur

Vlinderfeest

Gemak & genieten

Jouw groenkaart

Extra (groen)voordeel met Jouw groenkaart

Je kunt weer extra profiteren met Jouw groenkaart. Wij zetten regelmatig een mooie plant in het zonnetje, welke jij met je groenkaart met extra korting kunt bemachtigen. Voor deze week is dat een deze mooie actie met Festival Colours. 

Met de zomerbloeiers van Festival Colours:

Met een beetje geluk kunnen we vanaf half april regelmatig genieten op eigen terras of balkon. Hoog tijd om het gezellig te maken met zomerbloeiers. Zo heb je in een handomdraai een bloemenparadijs gecreëerd. Festival Colours presenteert een bijzondere collectie kant en klare zomerbloeiers. Elke pot bevat een smaakvolle combinatie van verschillende planten. Variërend van een bonte kleurenmix tot ton-sur-ton. Elke plantcombinatie zorgt tot diep in het najaar voor kleur en fleur. Dat is puur genieten!

 

Kleur, fleur & geur

De zomerbloeiers van Festival Colours zijn geschikt voor toepassing in potten en balkonbakken maar je kunt ze uiteraard ook in de border planten. Er zijn fraaie combinaties van onder meer Verbena, Lobelia, Bacopa, Petunia, Calibrachoa en Nemesia. Juist door de verschillende kleuren, bloemvormen en -groottes in één pot krijg je dat heerlijke zomergevoel. Steek gerust eens je neus in de bloemen, want soorten als Nemesia hebben een heerlijk zoete geur.

 

 

Vlinderfeest 

Behalve voor jezelf zijn de zomerse plantencombinaties ook een feest voor vlinders, honingbijen en andere bestuivers. Ze komen er graag nectar halen. Daarbij zorgen de verschillende zomerbloeiers voor een gevarieerd voedselaanbod.

 

Gemak & genieten

De zomerbloeiers van Festival Colours zijn eenvoudig te verzorgen. Het is slechts een kwestie van regelmatig water en plantenvoeding geven. Als je bovendien de uitgebloeide bloemen weghaalt, dan maken de planten weer nieuwe bloemknoppen aan. Zo geniet je tot diep in het najaar van kleur. Voor wie weinig tijd heeft, heeft Festival Colours kant en klare zomerbloeiers in decoratieve potten met een ingebouwd waterreservoir. Die hoef je alleen maar neer te zetten en het zomerfeestje kan direct beginnen!

 

 

Jouw groenkaart

*Met Jouw groenkaart krijg je deze week 1 fles Pokon terras & balkonplantenvoeding GRATIS t.w.v. 4.99 bij 2 hangpotten van ø 27 cm of 1 trays met 8 planten van ø 12 cm. Heb je nog geen groenkaart, waardoor je deze handige plantenvoeding niet gratis kan krijgen bij jouw setje Festival Colour oplanten? Haal de kaart dan snel op in jouw GroenRijk vestiging of download de app en maak zelf een digitale groenkaart aan. Hier kun je zien welke GroenRijk vestiging het dichtst bij je in de buurt is.

Advies van de specialist!

Geef perkplanten elke dag veel water. Het overtollige water stroomt vanzelf weg. En geef na een maand steeds wat voeding.