cropped-laatste.png
Inhoud

Dwergspar

Jouw groenkaart

Meer weten?

Advies van de specialist

Extra (groen)voordeel met Jouw groenkaart

Je kunt weer extra profiteren met Jouw groenkaart. Wij zetten regelmatig een mooie plant in het zonnetje, welke jij met je groenkaart met extra korting kunt bemachtigen. Voor deze week is dat een dwergspar (Picea glauca ‘December’). 

Dwergspar

De Picea Glauca ziet er stekelig uit, maar is bijna aaibaar. Hij heeft zacht naaldvormig blad. De niet-prikkende naaldjes zijn slank en lichtgroen. Ze geuren heerlijk als je ze per ongeluk kneust. Als je hem gaat decoreren zal je dan ook merken dat je kamer naar een dennenbos gaat ruiken. Bij een grote boom zit je er vaak wat verder vanaf, maar een Picea Glauca past op elke tafel. Je zit letterlijk met je neus op de heerlijke dennengeur.

 

Meer weten?

Vind je de dwergspar ook zo’n fantastische kerstboompje en wil je meer over de achtergrond en de verzorging weten? Klik dan hier voor meer informatie.

 

Jouw groenkaart

Met Jouw groenkaart kun je deze leuke dwergspar met extra voordeel kopen. Heb je nog geen groenkaart, waardoor je deze prachtige beauty niet met korting kunt kopen? Haal de kaart dan snel op in jouw GroenRijk vestiging of download de app en maak zelf een digitale groenkaart aan. Hier kun je zien welke GroenRijk vestiging het dichtst bij je in de buurt is.d

Advies van de specialist!

Heb je weinig ruimte? Of vind je het leuk om dit jaar niet één maar meer bomen neer te zetten? Voor een dwergspar vind je altijd een plekje.