cropped-laatste.png
Inhoud

Dahlia XXL

Jouw groenkaart

Meer weten?

Advies van de specialist

Extra (groen)voordeel met Jouw groenkaart

Je kunt weer extra profiteren met Jouw groenkaart. Wij zetten regelmatig een mooie plant in het zonnetje, welke jij met je groenkaart met extra korting kunt bemachtigen. Voor deze week is dat de Dahlia XXL. 

 

Dahlia XXL

Dahlia’s zijn prachtig. Ze zijn er in talloze bloeivormen, groeihoogten, kleuren en kleurencombinaties. XXL slaat bij deze groep op de enorme bloemen aan de zeer compact groeiende planten. Heel bijzonder! De planten blijven zelfs zo compact dat ze speciaal als potplant voor balkon, terras en tuin worden aanbevolen. Door de extreme maatverhouding vallen de grote bloemen des te meer op. Ze zijn er in een hele reeks van kleuren en er komen steeds meer nieuwe series kleuren bij.

 

Meer weten?

Vind je de Dahlia XXL ook zo’n fantastische plant en wil je meer over de achtergrond en de verzorging weten? Klik dan hier voor meer informatie.

 

Jouw groenkaart

Met Jouw groenkaart kun je deze prachtige Dahlia XXL met extra voordeel kopen. Heb je nog geen groenkaart, waardoor je deze prachtige beauty niet met korting kunt kopen? Haal de kaart dan snel op in jouw GroenRijk vestiging of download de app en maak zelf een digitale groenkaart aan. Hier kun je zien welke GroenRijk vestiging het dichtst bij je in de buurt is.

Advies van de specialist!

Heb je je Dahlia’s XXL in de tuin staan, dan kun je er ook gerust bloemen van plukken voor op een vaas binnen. De stroom bloemen blijft toch wel komen.