cropped-laatste.png
Inhoud

Clematis

Jouw groenkaart

Meer weten?

Advies van de specialist

Extra (groen)voordeel met Jouw groenkaart

Je kunt weer extra profiteren met Jouw groenkaart. Wij zetten regelmatig een mooie plant in het zonnetje, welke jij met je groenkaart met extra korting kunt bemachtigen. Voor deze week is dat de clematis. 

 

 

 

Clematis

De clematis, behorend tot de Ranunculaceae familie, is een indrukwekkende plant die je tuin een prachtige uitstraling kan geven. Deze klimplant heeft een opvallende bloeiwijze en is er in veel soorten en kleuren. Clematis is flexibel wat betreft de standplaats en heeft geen specifieke eisen.

 

Klein stukje verzorging

De clematis gedijt het beste in een voedselrijke, vochthoudende tot vochtige bodem. Hij houdt van een plekje in de zon of lichte schaduw, bij voorkeur uit de directe middagzon. Let op dat de plant bij nachtvorst in april-mei schade kan oplopen. Wil je meer weten? Lees dan hier verder.

 

Jouw groenkaart

Met Jouw groenkaart kun je de clematis met extra voordeel kopen. Heb je nog geen groenkaart, waardoor je deze prachtige klimmer niet met korting kunt kopen? Haal de kaart dan snel op in jouw GroenRijk vestiging of download de app en maak zelf een digitale groenkaart aan. Hier kun je zien welke GroenRijk vestiging het dichtst bij je in de buurt is.