cropped-laatste.png
Inhoud

Blauw druifje en narcis

Jouw groenkaart

Meer weten?

Advies van de specialist

Extra (groen)voordeel met Jouw groenkaart

Je kunt weer extra profiteren met Jouw groenkaart. Wij zetten regelmatig een mooie plant in het zonnetje, welke jij met je groenkaart met extra korting kunt bemachtigen. Voor deze week zijn dat blauwe druifjes (Muscari) en narcissen (Narcissus Tète-à-Tète). 

 

Blauw druifje en narcis

Ben je de grijze januarimaand helemaal zat? Start februari dan met kleur in huis, of op je terras. Het blauwe druifje en de narcis combineren schitterend. Bij het lieflijke van blauwe druifjes passen de statige narcissen als geen ander. De blauwe druifjes stralen met hun tientallen priegelige bloemetjes knusse gezelligheid uit. Narcissen ademen brutaliteit en zelfvertrouwen. Ze lijken je haast aan te kijken! Samen echt yin en yang!

 

Meer weten?

Vind je de blauwe druifjes en de narcissen ook zulke fantastische planten en wil je meer over de achtergrond en de verzorging weten? Klik dan hier voor meer informatie over het blauwe druifje en hier voor de narcis.

 

 

Jouw groenkaart

Met Jouw groenkaart kun je deze prachtige blauwe druifjes en narcissen met extra voordeel kopen. Heb je nog geen groenkaart, waardoor je deze prachtige beauties niet met korting kunt kopen? Haal de kaart dan snel op in jouw GroenRijk vestiging of download de app en maak zelf een digitale groenkaart aan. Hier kun je zien welke GroenRijk vestiging het dichtst bij je in de buurt is.

Advies van de specialist!

Blauwe druifjes en narcissen zorgen samen voor een spectaculair, kleurrijk lentespektakel!